fbpx
parallax background

Masaže


U savremeno doba masaža je postala psihofizička potreba, uz savet naših terapeuta, iz mnoštva masaža možete odabrati onu koja Vam je najpotrebnija. U ambijentu prilagođenom potrebama opuštanja uma i tela, uz pomoć visoko kvalitetnih ulja i preparata, masaže vrše diplomirani fizioterapeuti sa višegodisnjim iskustvom.

ZAŠTO JE MASAŽA POTREBA SVAKOGA OD NAS?

- Eliminiše stres
- Popravlja držanje tela
- Opušta psihu
- Ubrzava cirkulaciju
- Smanjuje krvni pritisak
- Opušta mišiće
- Povećava fleksibilnost i pokretljivost zglobova
- Pospešuje dublje i sporije disanje
- Smanjuje glavobolje
- Jača imuni sistem
- Otklanja bol
- Oslobađa od umora

ZAŠTO MI?

- Dozvolite nam da pokažemo razliku
- Zato što nismo fabrička traka nego je svaki klijent priča za sebe
- Mi se prvenstveno oslanjamo na naže znanje, stručnost i iskustvo kako bismo izasli u susret svim vašim potrebama.
- Naša široka i raznovrsna ponuda masaža učiniće da sigurno nađete baš ono što Vama odgovara
- Zato što kada probate više nećete menjati

MASAŽE ASAP STUDIJA:

- SHIATSU
Oslobađa put za normalan protok energije kroz Vaše telo. Pomaže kod: stresa, nervoze, depresije, strahova, mučnina, ukočenosti, išijasa, hroničnog umora i nesanice. Tretman se sprovodi na strunjači preko odeće. Ova vrsta masaže vrši se pritiskom na određene tačke na telu, bez obzira na pritisak ovaj metod masaže nije bolan.

- YUMEIHO
Vratite Vašem telu simetriju, ravnotežu i balans. Sa svojih 100 osnovnih pokreta ova masaža je najbolji izbor kod osoba sa problemom kičmenog stuba, pomaže i kod sportista. Zasnovana je na istezanju i kao i Shiatsu vrši se u parteru preko odeće.

- RELAX
Služi za opuštanje i to je njen jedini cilj. Blaga, prijatna, manuelna masaža kojom se postiže maksimalno opuštanje.

- TERAPEUTSKA MASAŽA
Masža koja pomaže kod bola u vratu i leđima. Ova masža je rešenje nakon nakupljenog stresa, oslobađa Vas napetosti i spazma, opušta mišiće leđa i vrata.

- REFLEKSOLOGIJA
Drevna veština koja se temelji na masaži refleksnih tačaka na stopalima i rukama koje su povezane sa određenim organima, a sve to u cilju poboljšanja njihovih funkcija.

- SPORTSKA MASAŽA
Profesionalnim kao i rekreativnim sportistima ova masaža je neophodna za sprečavanje i otklanjanje mlečne kiseline nastale nakon intenzivinh fizičkih napora. Prevencija povrede i priprema za naredni trening ili utakmicu.

- MASAŽA LICA
Masaža lica pomaže u očuvanju zdrave kože dok opušta mišiće lica. Ima opuštajući i podmlađujući efekat, pomažući vam da izgledate i osećate se bolje.

- MIOTERAPIJA
Mioterapija je neinvazivna terapija koja pomaže u lečenju bolova uzrokovanih povredama ili problemima sa mišićima ili mekim tkivima. Tokom mioterapije, terapeut koristi tehniku oslobađanja tačaka koje su okidači bola kao i niz drugih tehnika za ublažavanje i miofascijalnog bola. Tačke okidači su osetljiva područja uskih mišićnih vlakana koja se formiraju u mišićima. Da bi ublažio napetost u ovim oblastima, fizioterapeut koristi posebne tehnike masaže rukama, prstima, laktovima ili zglobovima.

- AROMATERAPIJA
Aromaterapija je specifična vrsta terapije koja uključuje upotrebu određene mešavine esencijalnih ulja tokom masaže. Esencijalna ulja se razblažuju pre upotrebe i nanose zajedno sa losionom tokom masaže. Ne samo da telo klijenta ima koristi od direktnog kontakta sa esencijalnim uljima, već i sama ulja imaju specifična lekovita svojstva nakon udisanja mirisnih nota koje su u vazduhu tokom masaže.

- MASAŽA SVEĆAMA
Masaža toplim svećama opuštajuća je, topla, aromatična, mekana masaža za ublažavanje napetosti duha i tela. Masažne sveće sadrže prirodne sastojke i napravljene su od čistih esencijalnih ulja, organske su i nude apsolutno iskustvo aromaterapije.